Saturday, November 10, 2012

NOTD - Essence - Date in the Moonlight


Saptamana aceasta am pus gherutele pe prima mea oja Essence, pe numele ei Date in the Moonlight.
Este o culoare superba: un albastru foarte-foarte inchis, aproape negru, cu particule de sclipici albastru electric, iridiscent.

(click pe poza pentru marire)

Oja este cu adevarat superba, singurul lucru pe care mi l-as dori este ca particulele acelea albastre de sclipici sa fie mai evidente putin, atat in poze, cat si in realitate.

In poza sunt gherutele mele pictate cu doua straturi de oja si ATAT. N-am folosit nici base coat, nici top coat, special pentru a testa felul cum se comporta oja singurica. Aplicarea a fost excelenta - imi place la nebunie pensula mai groasa si mai lata a ojelor Essence, care face aplicarea foarte usoara - nu mi-am patat cuticulele deloc si nu am dat nici macar un pic pe langa :) Cele doua straturi de oja s-au uscat foarte repede si dupa aproximativ 10 minute am putut sa ma machiez, sa-mi fac freza si sa ma imbrac (eram deja in intarziere la un concert) (*rock kitty!*) :)

La capitolul rezistenta, din pacate aceasta oja nu m-a dat pe spate: in decursul celei de-a doua zi, oja era deja ciobita pe 3 degete. Insa am scris mai sus ca nu am folosit nici base coat, nici top coat. Data viitoare cand o voi purta voi face tot ritualul si sper ca top coat-ul sa prelungeasca viata manichiurii mele.

Per total sunt multumita de noua mea achizitie - este o oja foarte frumoasa, iar micro-shimmerul albastru o face speciala. Recomand ojele Essence in special datorita pensulei late care face aplicarea rapida si usoara, dar si datorita varietatii inedite de nuante (mie imi plac la nebunie nuantele lor cu shimmer in culori contrastante)

Pret: 8 lei/bucata 

Voi ati testat ojele Essence? Care este nuanta voastra preferata?


Pin It

12 comments:

  1. chiar superba...eu m-am abtinut...am primis ca abia in decembrie ...dau iama :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu imi dozez izbucnirile astea, ca daca ar fi sa dau iama doar in decembrie, tare mi-e frica ca as fi "The Grinch Who Stole Christmas, l-a vandut si a cheltuit toti banii pe farduri" :P
      Dar da, sunt sigura ca imi voi face si eu niste cadouri colorate in "spiritul Craciunului" :)))

      Delete
  2. imi place mult nuanta aceasta si e foarte potrivita pisicilor albastre :).

    Nu stiu daca as putea sa ma opresc la o singura nuanta, imi plac multe incepand cu Gorgeous bling bling (pe care multa lume o ocoleste :)))).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gabi, stai linistita, asa sunt si eu. Sa nu crezi ca am pornit cu gandul sa fac paguba de o singura nuanta. Aveam un wishlist cu cel putin 7-8 chestii pe el :P Din pacate (sau din fericire), socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si numai minunea asta mica era la raft din tot ce-mi doream :))

      Delete
  3. E f frumoasa! As vrea si eu sa reusesc sa fac lucruri dupa 10 min, dar eu am capacitatea de a strica o manichiura si la doua ore dupa ce a fost facuta. :D Cred ca cel mai mult imi place 02 iced strawberry cream din gama nude glam. Sau where is the party.

    ReplyDelete
  4. <3 E superba! Asa, sa vad mai multe nuante de albastru la tine, pisico! :D

    ReplyDelete
  5. Si eu ador ojele lor cu sclipici contrastant, cine a gandit combinatiile de culori le-a ales foarte bine :)
    E superba oja, daca pana acum am stat pe ganduri, cred ca m-ai facut sa o doresc. Cuticulele tale arata superb, cum ai grija de ele?
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult, Georgia! Din pacate n-am cine stie ce secrete in ceea ce priveste ingrijirea cuticulelor: nu le fac mai nimic, sunt ele sanatoase de la natura, gherutele mele sunt very low maintenance.
      Cateva sfaturi practice foarte minimaliste: eu nu tai si nu am taiat NICIODATA cuticulele, doar le imping in spate. Iar atunci cand vad ca incep sa se "infoaie" mai mult ca de obicei sau sa-mi apara pielite inseamna de cele mai multe ori ca am o carenta de vitamine. Suplimentele de multivitamine care contin doza zilnica recomandata de seleniu si zinc (+calciu si vitamina D) mi-au facut mereu bine din punctul asta de vedere.

      Delete
  6. Am vreo 4-5 oje, ultima fiind luata saptamana asta, Go Bold, e tot din colectia noua, o nuanta de auriu su sclipici des, marunt, compact.
    A ta arata intr-un mare fel, numai ca la magazinele la care am eu acces nu a aparut colectia noua integral, au cateva oje pierdute. Oricum, cred ca am ceva oarecum similar de la Flormar, http://septembriejoi.com/2012/10/29/notd-flormar-nr-398/.

    ReplyDelete
  7. Si eu sunt fana a pensulelor late iar cu un top coat manichiura rezista, rezista, rezista :D

    ReplyDelete