Monday, August 5, 2013

NOTD - Flormar Glitter GL10 - dupe Zoya - Storm

Hello kitties!

Dupa cum v-am promis in postarea despre noutatile Flormar, astazi va prezint oja mea preferata din colectia Flormar Glitter: GL10.

GL10 este dupe perfect pentru Zoya - Storm - baza neagra cu glitter holografic multifatetat. Este opaca din doua straturi si atat de stralucitoare incat pur si simplu iti ia ochii. In poze veti vedea o manichiura realizata din 2 straturi de GL10 si un strat topcoat pentru uscare rapida.

Ojele din colectia Glitter de la Flormar costa 13 lei, iar aceasta minunatie merita din plin acesti bani!
Daca ar fi sa gasesc o singura "buba" acestei oje, aceasta ar fi consistenta usor...funky. Din cauza densitatii sclipiciului, oja este un pic dificil de aplicat, este groasa, se aplica ca o marmelada pe unghii (ciudata comparatie, stiu).
Insa desi unghiile mele au primit doua straturi generoasa de oja densa, au fost perfect uscate in 5 minute (cu ajutor si din partea top coat-ului, desigur).

Enough said. Picture time:






Din punctul meu de vedere, GL10 este vedeta colectiei Glitter de la Flormar! Este o oja deosebit de dificil de surprins in poze, insa absolut uluitoare in realitate.
Mie imi vine sa mi-o iau inainte si sa o declar achizitia anului in materie de oje (da, stiu ca suntem abia in august, dar nu cred ca voi ahizitiona o oja mai spectaculoasa ca asta).

Tell me: do you love it as much as I do?? 





Pin It